Ballonartiest huren? Pieter van Engen, Ballonnenman van hoog niveau! 

  • Van familiefeest tot festival, voor alle evenementen heeft Ballonartiest Pieter een programma dat past.
  • Ballonartiest huren? Pieter van Engen neemt pret serieus, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een ervaring om nooit meer te vergeten!

Meer over Pieter

Optredens

Optredens

Het laten maken en uitdelen van ballonfiguren.

Optredens

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Een 2 uurs programma met een speciale aanbieding.

Kinderfeestjes

Workshops

Workshops

Zelf leren ballonvouwen? Een luchtige activiteit.

Workshops

Kindershows

Kindershows

Complete voorstellingen met geluid en decor.

Kindershows

 Ballonartiest Pieter

 Het is feest als Ballonartiest Pieter is geweest!

Op een grappige en vrolijke manier entertaint Pieter de kinderen! Als ‘Ballonartiest’ vermaakt hij zijn publiek op een professionele manier en draait snel exclusieve ballonfiguren in elkaar die hij natuurlijk uitdeelt aan de kinderen.

U vraagt, Pieter draait! Ballonartiest Pieter kan echt alles maken van ballonnen. Van elke gelegenheid wordt door hem met vrolijk gekleurde ballonfiguren een waar feest gemaakt!

Een Ballonartiest, niet alleen voor kinderen!

Natuurlijk wordt Pieter vaak ingehuurd om kinderen te entertainen, maar ook volwassenen verbazen zich vaak over de creaties die ontstaan, zodat uw feest of evenement nog lang onderwerp van gesprek zal zijn! Ballonnenman Pieter kleedt zich niet als clown en gebruikt geen schmink, maar prachtige kostuums met hoeden die daar bij passen. Daardoor is hij als ‘Ballonartiest’ goed herkenbaar.

Van hier tot ginder

Pieter treedt op over heel de wereld en geeft workshops aan collega’s. Van New York tot Taipei en op vele plaatsen daartussen.

Wat maakt Ballonartiest Pieter eigenlijk?

 

Portfolio_pietervanengen

Kijkt u gerust in zijn portfolio met exclusieve creaties om te zien wat er allemaal mogelijk is met ballonnen. Bent u benieuwd wat Ballonartiest Pieter gedurende optredens kan maken?

             Ballonartiest Pieter van Engen

Waarom Ballonnenman Pieter?

  • Bekend van tv en andere media
  • Ontving 16 internationale vakprijzen
  • Meervoudig Europees kampioen
  • Balloon excellence award (USA)
  • Pieter werkt door heel Nederland en zelfs daarbuiten
  • Meer dan 12 jaar en 1500 optredens aan ervaring
  • Certified Balloon Artist (USA)
  • Flexibel, betrouwbaar en snel bereikbaar

Awards ballonartiest pieter

Gratis een fotoboek kado bij elk optreden!

 Ja, echt waar! Bij optreden geeft Ballonartiest Pieter een gratis ‘ BalloonArt’ boek weg. Met 36 pagina's in full color en een hard cover is dit een boek met daarin foto’s van zijn mooiste balloncreaties. Een fijn aandenken aan zijn optreden en prachtig voor op de koffietafel. Een los exemplaar is natuurlijk ook verkrijgbaar.

Boek

Wat heb je een leuke show neer gezet voor onze kleuters. Zowel de kinderen als docenten geven aan dat het heel leuk was. Interactief, grappig en origineel.
We zijn echt heel erg tevreden en zouden je zeker aan andere scholen aanraden!!

Wendy van Zon, RKBS de Bras Den Haag

Iedereen was heel tevreden. De kinderen vonden het heel leuk en ook de volwassenen waren heel enthousiast. Je hebt voor iedereen iets moois gemaakt. Ik ben blij dat ik voor 2 uur gekozen heb want als het leuk is dan gaat de tijd snel voorbij. Super bedankt nog eens! Ik zou u zeker aanbevelen. Voor mij zeker 5 sterren waard!

Pegie Pauwels, Antwerpen

Jij was op mijn feest en dat was heel erg leuk. Ik kreeg heel veel ballonnen en ook een hele grote dinosaurus! Als ik weer jarig ben kom je dan weer?

Sem, 5 jaar

Op het verjaardagsfeestje van mij en mijn zoontje de ballonnenman gevraagd te komen. Een soort pop-up art waarbij alle kinderen tevreden naar huis gingen met een mooie balloncreatie. De ballonenman droeg bij aan een ontspannen sfeer voor zowel de ouders als de kinderen.

Roy Verhoeven, Eindhoven

Ik heb nog nooit zulke mooie ballonnen gezien!

Emma, 8 jaar

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

BakkerbartMediaMarktAlbert HeijnOpKikkerPepsiRabobankVodafoneWalibi