Ballonkunstenaar Pieter van Engen, het hoogste nivo in ballonkunst! 

  • Ballonkunstenaar Pieter heeft een programma voor alle situaties, van verjaardag tot evenement.
  • De Ballonkunstenaar neemt vermaak serieus, zodat iedereen onvergetelijk kan genieten van een zorgeloze ervaring!

Meer over Pieter

Kinderfeestjes

Optredens 

Het laten maken en uitdelen van ballonfiguren.

Optredens

Optredens

Kinderfeestjes 

Een 2 uurs programma met een speciale aanbieding.

Kinderfeestjes

Workshops

 Workshops

Zelf leren ballonvouwen? Een luchtige activiteit.

Workshops

Voorstellingen

Kindershows

Complete voorstellingen met geluid en decor.

Kindershows

 ballonkunstenaar Pieter

Ballonkunstenaar Pieter maakt er een feestje van!

Pieter maakt ware ballonkunst, waarbij kwaliteit vaak boven kwantiteit gaat! Met zijn speciale ‘Ballonkunst Arrangement’ worden echt de allermooiste ballonfiguren gemaakt en uitgedeeld. dankzij de van te voren gemaakte half- fabrikaten tovert Pieter een verrassend aantal excellente figuren tevoorschijn in relatief korte tijd. Zelfs karikaturen van uw gasten behoren tot de mogelijkheden.!

Naast ‘Ballonkunstenaar’ is Pieter ook een echte entertainer. Hij is vrolijk, grappig, en amuseert de wachtende kinderen tussendoor met een goocheltruc.

Als je het kan dromen, dan kan Pieter het maken! ‘Ballonkunstenaar’ Pieter krijgt dan ook graag een verzoek. In zijn portfolio ziet u wat er allemaal mogelijk is met ballonnen.

Een ballonkunstenaar op uw feest of evenement

Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten zullen zich verbijsteren over de ballonkunst die Pieter creëert. Naast het resultaat is het ook ontzettend leuk om te zien hoe vliegensvlug hij meerdere ballonnen blaast, draait, en samenvouwt tot een prachtig kunstwerkje. Alle gemaakte balloncreaties worden aan de grote en kleine gasten uitgedeelt.

Ballonkunstenaar Pieter beschikt over diverse kleuren kostuums en hoeden, en kan op zich op verzoek aanpassen aan het thema van uw feest.

Van Los Angeles tot Tokyo

Pieter heeft en workshops verzorgd, en opgetreden op bijna alle continenten, en komt dus met het grootste gemak op alle mogelijke plekken in heel Nederland

Wat kan Ballonkunstenaar Pieter maken?

 

Portfolio ballonkunstenaar Pieter

 Kijk maar eens in zijn portfolio, daarin vindt u tal van exclusieve sculpturen die de grenzen van het mogelijke en onmogelijke opzoeken. Ook tijdens optredens maakt Ballonkunstenaar Pieter exclusieve creaties, wilt u dat uw gasten zich maximaal verbazen? Boek dan het ‘Ballonkunst Arrangement’

             Ballonkunstenaar Pieter van Engen

Waarom Ballonnenman Pieter?

  • Bekend van tv en andere media
  • Ontving 16 internationale vakprijzen
  • Meervoudig Europees kampioen
  • Balloon excellence award (USA)
  • Pieter werkt door heel Nederland en zelfs daarbuiten
  • Meer dan 12 jaar en 1500 optredens aan ervaring
  • Certified Balloon Artist (USA)
  • Flexibel, betrouwbaar en snel bereikbaar

Awards ballonkunstenaar Pieter

Bij elke boeking een prachtig ballonkunst fotoboek twv 29 Euro kado!

Bij elk optreden deelt Ballonkunstenaar Pieter een gratis exemplaar uit van zijn zelf uitgegeven fotoboek. Het boek staat vol met zijn allermooist ballonnnen kunstwerken. Leuk om na het optreden nog eens te genieten van de ballonkunst van Pieter. Wilt u een los exemplaar bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Boek ballonkunstenaar Pieter

Wat heb je een leuke show neer gezet voor onze kleuters. Zowel de kinderen als docenten geven aan dat het heel leuk was. Interactief, grappig en origineel.
We zijn echt heel erg tevreden en zouden je zeker aan andere scholen aanraden!!

Wendy van Zon, RKBS de Bras Den Haag

Iedereen was heel tevreden. De kinderen vonden het heel leuk en ook de volwassenen waren heel enthousiast. Je hebt voor iedereen iets moois gemaakt. Ik ben blij dat ik voor 2 uur gekozen heb want als het leuk is dan gaat de tijd snel voorbij. Super bedankt nog eens! Ik zou u zeker aanbevelen. Voor mij zeker 5 sterren waard!

Pegie Pauwels, Antwerpen

Jij was op mijn feest en dat was heel erg leuk. Ik kreeg heel veel ballonnen en ook een hele grote dinosaurus! Als ik weer jarig ben kom je dan weer?

Sem, 5 jaar

Op het verjaardagsfeestje van mij en mijn zoontje de ballonnenman gevraagd te komen. Een soort pop-up art waarbij alle kinderen tevreden naar huis gingen met een mooie balloncreatie. De ballonenman droeg bij aan een ontspannen sfeer voor zowel de ouders als de kinderen.

Roy Verhoeven, Eindhoven

Ik heb nog nooit zulke mooie ballonnen gezien!

Emma, 8 jaar

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

BakkerbartMediaMarktAlbert HeijnOpKikkerPepsiRabobankVodafoneWalibi